Accessoires voor uw tuinkamer of terrasoverkapping 

 DESIGN & COMFORT 

Stel uw terrasoverkapping of tuinkamer helemaal zelf samen. Naast de soorten wanden, kunt u kiezen uit alle RAL-kleuren, glanzend, mat of structuur. Bovendien kunt u de tuinkamer of terrasoverkapping geheel personaliseren met accessoires. Denk aan de verlichting, een zonnescherm, screens, sierlijsten en de warmte van een heater of kachel. De elektrische onderdelen kunt u gemakkelijk bedienen aan de hand van een afstandsbediening of app.

Heater of kachel

Een schuifbare terrasoverkapping van Ittalum kunt u helemaal aanpassen naar eigen smaak en voorkeur. U kunt de terrasoverkapping extra aangenaam maken door een heater te monteren. Infrarood verhoogt de gevoelstemperatuur en geeft net zo’n prettige stralingswarmte als de zon, het verwarmt niet de omgeving maar de persoon of het object binnen het stralingsgebied.

De infrarood terrasverwarming is eventueel te voorzien van een ontvanger, waarmee u de verwarming op afstand kunt bedienen. Ook kunt u een industriële kachel laten plaatsen met de pijp verwerkt in een vaste wand aan de zijkant.

Verlichting

Dimbare energiezuinige LED verlichting zorgt ervoor dat u lekker knus kunt zitten in het donker, een spel spelen, dineren of heerlijk een boek kunt lezen in de avonduren. De aluminium verlichtingsprofielen hebben dezelfde kleur als het frame. De ingebouwde LED verlichting is zoals andere elektrische apparaten in te stellen op de afstandbediening, zodat u alles vanuit uw luie stoel kunt bedienen. Meest gebruikte systemen hiervoor zijn Somfy of Tahoma.

Zonnescherm of screen

Staat uw terras op het zuiden en vangt deze de hele dag zon? Vergeet dan niet een zonnescherm boven uw glazen schuifbare dak. Bij de overkappingen van Ittalum kan de zonwering zowel bovenop als onder het glas worden gemonteerd. Laat u goed adviseren wat bij u de meest passende oplossing is, zodat u hier veel plezier aan beleefd!

Laagstaande zon van de zijkant? Denk aan een screen of volant. Ook deze zonwering is te bedienen via de afstandsbediening.

Sierlijsten modern of klassiek

Voor iedere bouw, gevel en look van een huis kunt u de juiste uitstraling creëren. Laat een specialist met u mee denken, om de gewenste ‘look and feel‘ uit te dragen. Indien gewenst maken zij een 3D-tekening, zodat u een nog beter beeld krijgt van de situatie en hoe het uiteindelijk gaat worden.

Hulp nodig?

 

Neem contact op

 

Vind een specialist bij u in de buurt
Op zoek naar iets specifieks, zoals een ingebouwde kachel in een stenen muur, aparte maten, schuine delen, glazen spiekozijnen om boven de schutting van uw buren uit te komen, een ingebouwd schuifdak of iets anders? Iedere specialist gaat graag de uitdaging met u aan. Bekijk welke specialist het dichtste bij u in de buurt zit en neem contact op

Garantie & Service
Bent u benieuwd naar de garantievoorwaarden of heeft u problemen ervaren?

Brochure aanvragen
Wilt u een brochure ontvangen om rustig door te bladeren?