Nederlandse producent schuifbare daken

Betrek Ittalum in de ontwerpfase

Ittalum wordt graag in de ontwerpfase van architecten betrokken om uitdagende bouwprojecten te laten slagen. Dan zorgen we samen met u voor een subtiele integratie van hoge kwaliteit schuifdaken in uw project. Op zoek naar een samenwerking met een innovatieve Nederlandse producent? Met een netwerk van lokale opgeleide specialisten in Nederland en België kunnen wij u overal bedienen.

 

 

Minimalistisch design

De schuifbare daken en wanden kenmerken zich door het minimalistische design. Fijne lijnen in het dak zorgen voor ultiem uitzicht van de omgeving. De glaswanden zonder kaders zorgen voor volledige transparantie en verbinden het terras met de tuin. Het design van Ittalum is tijdloos, stijlvol en modern. De daken zijn ongeïsoleerd en kunnen worden voorzien van o.a. zonwerend of zelfreinigend glas. Met een domoticasysteem zijn de daken met een afstandsbediening of via telefoon te bedienen.

Feilloze integratie

In de architectuur is alom bekend dat opdrachtgevers vragen om buitenleven. Een tuinkamer is een toevoeging voor de woning en de tuin. Schuifbare daken geven een extra dimensie aan deze extra ruimte en zorgt ervoor dat mensen meer buiten gaan leven en optimaal genieten. De (elektrisch) schuifbare daken van Ittalum kunnen feilloos worden geïntegreerd in de stijl van het huis. De estethiek van modern of landelijk wordt behouden en u kunt uw opdrachtgever werkelijk iets unieks aanbieden.

Detailinformatie

Wij komen graag met u in contact. Dit kan rechtstreeks via onze specialisten pagina. Zoekt u eerst wat detailinformatie of mogelijkheden? Stuur ons dan uw conceptekening, wij denken graag met u mee en leveren u de details die u nodig heeft.

Op zoek naar een dak dat open en dicht kan en twee ruimtes met elkaar verbindt zonder dat het daglicht verloren gaat? Ittalum biedt de oplossing met haar unieke schuifbare daken van glas.  

Vind een specialistVraag details