← Ik ben architect

Nederlandse producent schuifbare daken

betrokken bij het hele proces

Ittalum wordt graag in de ontwerpfase van architecten betrokken om uitdagende bouwprojecten te laten slagen. Dan zorgen we samen met u voor een subtiele integratie van hoge kwaliteit ongeïsoleerde schuifdaken in uw project. Op zoek naar een samenwerking met een innovatieve Nederlandse producent in schuifbare daken? Met een netwerk van lokale opgeleide specialisten in Nederland en België kunnen wij u overal bedienen. Laat ons met u meedenken!

Minimalistisch design

De schuifbare daken en wanden kenmerken zich door het minimalistische design. Fijne lijnen in het dak zorgen voor ultiem uitzicht van de omgeving. De glaswanden zonder kaders zorgen voor volledige transparantie en verbinden het terras met de tuin.

Het design van Ittalum is tijdloos, stijlvol en modern. De daken zijn ongeïsoleerd en kunnen worden voorzien van o.a. zonwerend of zelfreinigend glas. Met een domoticasysteem zijn de daken met een afstandsbediening of via telefoon te bedienen.

Ruimtes verbinden, daglicht behouden

Op zoek naar een dak dat open en dicht kan en twee ruimtes met elkaar verbindt zonder dat het daglicht verloren gaat? Ittalum biedt de oplossing met haar unieke schuifbare daken van glas. Wij komen graag met u in contact. Dit kan rechtstreeks via onze specialisten pagina. Zoekt u eerst wat detailinformatie of mogelijkheden? Stuur ons dan uw concepttekening, wij denken graag met u mee en leveren u graag de details die u nodig heeft.

 

Feilloze integratie

In de architectuur is alom bekend dat opdrachtgevers vragen om buitenleven. Een tuinkamer is een toevoeging voor de woning en de tuin. Schuifbare daken geven een extra dimensie aan deze extra ruimte en zorgt ervoor dat mensen meer buiten gaan leven en optimaal genieten. De (elektrisch) schuifbare daken van Ittalum kunnen feilloos worden geïntegreerd in de stijl van het huis. De estethiek van modern of landelijk wordt behouden en u kunt uw opdrachtgever werkelijk iets unieks aanbieden.

Nederlandse producent

Ittalum is een Nederlandse producent die haar materialen grotendeels uit Nederland haalt. Hierdoor is er een hoge leveringsbetrouwbaarheid en zijn wij niet afhankelijk van verre landen. Ook de kwaliteit is daarmee een zekerheid.

Open hoeken, inbouwen of aanbouwen

Een bepaalde stijl van de woning doortrekken of nog geheel mogen ontwerpen? Een Ittalum overkapping kan geplaatst worden met een open hoek, in een houten veranda, in een patio, in een pannendak, of heeft u een ander idee? 

Alles is maatwerk en dat maakt iedere schuifbare overkapping of tuinkamer uniek. Benieuwd of uw project haalbaar is?

Hulp nodig?

Vraag hier uw details aan

 

Bent u architect?
Wilt u de unieke schuifdaken van Ittalum naar uw klanten brengen? Ga voor een langdurige samenwerking met een of meerdere specialisten en laat hen kennismaken met de producten in een van onze showrooms. 

Details aanvragen
Stuur ons een concepttekening met de wens van de klant, dan denken wij graag met u mee en leveren wij u de details die u nodig heeft. Vraag details aan. 

Samenwerking
Ittalum staat altijd open voor samenwerkingen met partners die het buitenleven omarmen. Interieur, exterieur ontwerpers, tuinmeesters, aannemers, etc. Ideeën hierover? Deel ze met ons!