Het schuifbare dak is de flexibele oplossing voor het terras

De familie Brouwer uit Den Ilp kijkt met een tevreden gevoel terug op hun beslissing het schuifbare dak van Ittalum te laten plaatsen. Ze waren op zoek naar een flexibele oplossing voor het terras en kwamen via de website in contact met één van de Ittalum specialisten, hij adviseerde hen een Ittalum tuinkamer.

”Wij hebben gekozen voor Ittalum, omdat wij op het terras achter ons huis nooit konden zitten vanwege de wind. Aangezien wij op het zuiden zitten wilden wij ook gewoon in de zon kunnen blijven zitten als dat mogelijk was. Met de flexibele oplossing van Ittalum, kunnen wij desgewenst de wanden alleen openschuiven of deze juist gesloten laten en het dak open zetten. Zo zitten wij net als op het strand, uit de wind, maar toch in de zon. Ook voor een feestje of een BBQ bij ons thuis zijn wij niet meer bang wat het weer gaat doen, want zoals Ittalum zegt, ‘weer of geen weer, altijd genieten’.

Normaal konden wij maar 10 dagen per jaar lekker buiten zitten, maar nu zitten wij maar 10 dagen per jaar in huis. Wij wisten dat wij geen standaard situatie hadden, maar door de specialistische aanpak qua advies en montage, zijn wij zeer tevreden met het resultaat!”