Accessoires voor uw tuinkamer of terrasoverkapping

Heater of kachel

Een schuifbare terrasoverkapping van Ittalum kunt u helemaal aanpassen naar eigen smaak en voorkeur. U kunt de terrasoverkapping extra aangenaam maken door een heater te monteren. Infrarood verhoogt de gevoelstemperatuur en geeft net zo’n prettige stralingswarmte als de zon, het verwarmt niet de omgeving maar de persoon of het object binnen het stralingsgebied. De infrarood terrasverwarming is eventueel te voorzien van een ontvanger, waarmee u de verwarming op afstand kunt bedienen. Ook kunt u een industriële kachel laten plaatsen met de pijp verwerkt in een vaste wand aan de zijkant. 

Verlichting

Dimbare energiezuinige LED verlichting zorgt ervoor dat u lekker knus kunt zitten in het donker, een spel spelen, dineren of heerlijk een boek kunt lezen in de avonduren. De aluminium verlichtingsprofielen hebben dezelfde kleur als het frame. De ingebouwde LED verlichting is zoals andere elektrische apparaten in te stellen op de afstandbediening, zodat u alles vanuit uw luie stoel kunt bedienen. Meest gebruikte systemen hiervoor zijn Somfy of Tahoma.

Zonnescherm of screen

Staat uw terras op het zuiden en vangt deze de hele dag zon? Vergeet dan niet een zonnescherm boven uw glazen schuifbare dak. Bij de overkappingen van Ittalum kan de zonwering zowel bovenop als onder het glas worden gemonteerd. Laat u goed adviseren wat bij u de meest passende oplossing is, zodat u hier veel plezier aan beleefd! Laagstaande zon van de zijkant? Denk aan een screen of volant. Ook de zonwering is te bedienen via de afstandbediening.

Op zoek naar iets specifieks, zoals een ingebouwde kachel in een stenen muur, aparte maten, schuine delen, glazen spiekozijnen om boven de schutting van uw buren uit te komen, een ingebouwd schuifdak of iets anders? Iedere specialist gaat graag de uitdaging met u aan. Bekijk welke specialist het dichtste bij u in de buurt zit en neem contact op.

Vind een specialist