De schuifbare terrasoverkapping van Ittalum

Elektrisch of handmatig te bedienen

Een uniek systeem

De schuifbare terrasoverkapping van Ittalum is voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment, voor 2/3 of 3/4, zeer eenvoudig handmatig open te schuiven is met een bijpassende bedieningsstok. Hierdoor kunt u op hetzelfde terras, in een mum van tijd, in de zon of in de schaduw zitten en bovendien kunt u uw huis en de overkapping makkelijker schoonmaken en onderhouden. De daken kunnen eventueel ook elektrisch worden aangedreven middels een afstandbediening.

Makkelijk schoon te houden

Ook de bovenverdieping en de goten blijven makkelijk schoon te houden, doordat u uw ladder in één van de geopende segmenten neer kunt zetten. Een extra optie is een elektronisch aangedreven uitvoering, bediend met een afstandsbediening. Hiermee kunt u nog gemakkelijker uw dak openzetten wanneer het te warm geworden is.

In glas of polycarbonaat

De schuifbare terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar met diverse soorten polycarbonaat (o.a. helder, opaal of zonwerend) of gelaagd veiligheidsglas. Polycarbonaat is een hoogwaardige kunststof met een aantal opmerkelijke eigenschappen. Een meerwandige polycarbonaatplaat is door zijn lichte gewicht en zijn buigzaamheid uitermate geschikt als dakbedekking in een terrasoverkapping of serre. De draagstructuur kan door dit lage gewicht veel lichter worden gemaakt.

Accessoires

Verlichting

De aluminium verlichtingsprofielen hebben dezelfde kleur als het frame van de overkapping en zijn voorzien van halogeenspots of energiezuinige LED-verlichting. De verlichting is ook verkrijgbaar met ontvanger, waardoor u de verlichting op afstand kunt bedienen en optioneel kunt dimmen.

Schoren

Wij kunnen schoren aan de staanders bevestigen. Schoren zijn verbindingsbalkjes tussen de staander en de goot. Deze accessoires geven uw veranda een nostalgische uitstraling.

Terrasverwarming

Infrarood verhoogt de gevoelstemperatuur en geeft net zo’n prettige stralingswarmte als de zon, het verwarmt niet de omgeving maar de persoon of het object binnen het stralingsgebied. De infrarood terrasverwarming is eventueel te voorzien van een ontvanger, waarmee u de verwarming op afstand kunt bedienen.