← Horeca oplossingen

Geen horecaseizoen, maar een horecajaar!

ook borrelen wanneer het regent dat ’t giet

Ittalum schuifbare daken zijn dé oplossing voor de horeca. In ons land is het weer geen stabiele factor, dit weten horeca-ondernemers als geen ander. Het ene moment zit het terras vol en het andere moment zijn de gasten verdwenen omdat het begint te regenen. Dit is natuurlijk niet wat u wilt als horecaondernemer. Wij zeggen daarom: ‘Een vol terras tot sluitingstijd is met Ittalum een zekerheid’. Door gebruik te maken van de Ittalum schuifbare daken kunnen de gasten in het voor- of najaar in de zon zitten, of juist lekker beschut tegen de regen. En met de flexibele wandoplossingen, creëert u een terras waar de gasten niet meer weg willen.

Vergroot uw omzet

Gasten kunnen met mooi weer zowel in als uit de zon zitten. Bij slecht(er) weer hoeven de gasten niet naar binnen en kunnen zij gewoon blijven zitten. In het najaar en mooie dagen in de winter ook volle terrassen brengt meer omzet.

In deze tijd weten horeca-ondernemers als geen ander dat alleen het zomerseizoen in Nederland niet lang genoeg is om rond te komen.

Een investering die u sneller terug verdient dan u denkt. Creëer nu alvast een aangename plek voor uw gasten. Laat een specialist met u meedenken en rekenen, zodat ook u straks uw gasten ieder seizoen een borrel of een heerlijke maaltijd buiten kunt aanbieden!

Geinteresseerd in onze speciale horecaoverkappingen?

Bent u geïnteresseerd in onze speciale horecaoplossingen, laat het ons weten. Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken en u een offerte op maat aan te bieden. Vergunningstrajecten met een visualisatie kunnen wij ook voor u verzorgen. De daken van Ittalum zijn voorzien van een CE normering met executieklasse 2, hierdoor voldoen ze aan het hoogste kwaliteitsniveau. 

Wetgeving & vergunning

Een stad wil gastvrij zijn. Steeds meer gemeenten passen wetgeving aan om de stad aantrekkelijk te maken voor winkelend publiek, de eigen mensen en toeristen. Veel horeca-ondernemers slaan hun armen in een om een mooi plein of locatie te creëren voor hun gasten. Steden als Ede, Eindhoven, Barneveld, Enkhuizen gingen u voor.

Een terrasoverkapping dat open en dicht kan is een bijkomend voordeel voor de horeca die hun rookruimtes niet meer binnen mogen doorzetten, bijvoorbeeld casino’s, bowlingcentrums.

Laat u inspireren

Hulp nodig?

Goed investeren doet u zo

 

Bent u horecaondernemer?
Dan weet u dat een horeca terrasoverkapping een investering is, het is namelijk extra omzet! Bereken samen met de specialist hoe snel u deze investering heeft terugverdient! Vind hier de dichtstbijzijnde specialist. 

Vraag een adviesgesprek aan
Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij van a tot z met u mee kunnen denken. Indien gewenst i.s.m. interieurstylisten om buiten optimaal te kunnen verbinden met binnen. Plan hier een afspraak.   

Brochure aanvragen
Wilt u een brochure ontvangen? Vraag de brochure dan nu direct aan!