Inbouwdaken en lichtstraten

DÉ IDEALE TOEVOEGING

Deze unieke schuifbare constructie kan toegepast worden in ieder type woning, van modern tot klassiek. De daken zijn ongeïsoleerd en een ideale toevoeging aan de veranda om nóg meer van het buitenleven te kunnen genieten. Met een domoticasysteem zijn de daken met een afstandsbediening of via een mobile device te bedienen.

Fijne lijnen

De schuifbare daken kenmerken zich door het minimalistische design. Fijne lijnen in het dak zorgen voor ultiem uitzicht met behoud van licht in de woning. Doordat het dak opengeschoven kan worden, zorgt dit op warme dagen voor een goede ventilatie en frisse lucht! Zelfs met een dak van polycarbonaat met melkkleur blijft het licht door de weerkaatsing van het licht.

Strakke lijnen geven ook een luxe uitstraling en combineren goed bij elk type woning. Aluminium vergt bovendien weinig onderhoud, behoeft geen schilderwerk en is een duurzame optie. Tot slot kunnen deze daken in elk formaat worden gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos, ook in bestaande bouw.

Overdekt en heerlijk licht

Schuifdaken zijn het ideale middel

Als u de schuifdaken integreert in de overkapping van de woning, houdt u het hieronder én in huis heerlijk licht. En voor de woninguitbouw. Er zijn zelfs creatieve geesten die hun schuur door middel van een lichtstraat verbinden met hun woning. Zo ontstaat een fijne, beschutte éxtra buitenruimte.

Houten veranda met een elektrisch glazen dak

Heeft u een bestaande houten veranda, maar zou u daar meer licht in willen hebben en ook de mogelijkheid om de warmte af te voeren? Ittalum wordt toegepast in bijzondere woonconcepten. Ga in gesprek met een van onze specialisten.

Nederlandse producent

Ittalum is een Nederlandse producent die haar materialen grotendeels uit Nederland haalt. Hierdoor is er een hoge leveringsbetrouwbaarheid en zijn wij niet afhankelijk van verre landen. Ook de kwaliteit is daarmee een zekerheid.

Ook geschikt voor patio’s & penthouses

Heeft u geen tuin, maar wel een patio, die u meer wilt gebruiken? Tover de binnenplaats dan om in een ultieme buitenruimte die u ieder seizoen kunt gebruiken. Ook geschikt voor grote balkons en penthouses.

Hulp nodig?

 

Neem contact op

 

Vind een specialist bij u in de buurt
Voor een schuifbaar inbouwdak of lichtstraat van Ittalum werken wij vaak samen met architecten en aannemers. Samen tekenen en bouwen wij uw wens helemaal uit tot een prachtige ruimte waar u ieder seizoen geniet! Neem contact met ons op.

Geen moeilijkheden maar mogelijkheden
Zit u al lang na te denken over de juiste oplossing, maar komt u er niet uit? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan in de showroom van een van onze specialisten. Door jarenlange ervaring helpen zij u graag aan nieuwe inzichten. Meteen doen. 

Brochure aanvragen
Wilt u een brochure ontvangen om rustig door te bladeren?