← Ik ben particulier

Ontdek het nieuwe wonen met Ittalum

Schuifbare terrasoverkappingen en tuinkamers

In Nederland hebben we te maken met een wisselend klimaat, waardoor het vaak qua temperatuur wel aangenaam is, maar kunnen we toch niet buiten zitten door de wind of de regen. Ittalum speelt daar goed op in door een uniek product aan te bieden welke in verschillende jaargetijden elke keer op een andere manier gebruikt kan worden. Ittalum maakt luxe schuifbare daken voor terrasoverkappingen, tuinkamers en inbouwdaken met vaste-, schuif- en/of schuifdraaiwanden.

Wat we samen kunnen maken

Terrasoverkappingen

 

 

 

 

 

 

Tuinkamers

 

 

 

 

 

 

Van Overkapping tot tuinkamer

U stelt uw terrasoverkapping van Ittalum helemaal zelf samen. Waarbij er keuze is uit een schuifdak van glas of polycarbonaat. Gebruikt u het unieke systeem van Ittalum dan kunt u indien gewenst ook nog later wanden toevoegen om uw terrasoverkapping om te toveren tot een volledige tuinkamer.

Inbouwdaken & Lichtstraten

 

 

 

 

 

 

NIEUw Huis Bouwen of uitbouwen?

De inbouwdaken en lichtstraten van Ittalum zijn uniek doordat het schuifdak open kan. Licht, lucht en ventilatie zijn de drie meest gewilde kernwoorden bij een buitenruimte.

Mijn architect informeren

Heeft u een architect ingehuurd en wilt u hem kennis laten maken met Ittalum schuifbare daken, zodat hij dit voor u in kan tekenen? 

Gemak en Comfort

Met alleen een overkapping bent u er vaak nog niet. Lekker uit de wind zitten kan met glazen schuifwanden. Of wat doet u als het 30 graden wordt, hoe gaat u koelen? Denk aan zonwering, ventilatie, heater, muziek, wind – en regenmeter. Bijna alle technieken zijn op uw bestaand domoticasysteem aan te passen en met mobiel te bedienen. 

Accessoires

 

 

 

 

 

 

Wanden

 

 

 

 

 

 

Nederlandse producent

Ittalum is een Nederlandse producent die haar materialen grotendeels uit Nederland haalt. Hierdoor is er een hoge leveringsbetrouwbaarheid en zijn wij niet afhankelijk van verre landen. Ook de kwaliteit is daarmee een zekerheid.

Hulp nodig?

 

Neem contact op

 

Vind een specialist bij u in de buurt
Bent u geïnteresseerd in onze schuifbare daken en andere hoogwaardige terrasoplossingen? Laat u verder adviseren en inspireren in de showroom bij één van onze 14 specialisten bij u in de buurt.

Garantie & Service
Bent u benieuwd naar de garantievoorwaarden of heeft u problemen ervaren?

Brochure aanvragen
Bent u een Ittalum-specialist, architect of aannemer? Log dan in op uw eigen pagina.