Ittalum specialist

Ittalum werkt wij nauw samen met geselecteerde specialisten. Onze specialisten hebben diverse glazen wanden en schuifbare overkappingen en tuinkamers in hun showroom staan. Zij werken samen met architecten, aannemers en voorzien klanten van deskundig advies. 

Samenwerking is key

Ittalum heeft door de jaren heen fijne samenwerkingen opgebouwd in Nederland en België. Samenwerkingen met architecten, aannemers, interieurstylisten en exterieurstylisten; Wij bieden onze klanten namelijk graag iets unieks, duurzaams, comfortabel en functioneels. 

Regio

Om in alle regio’s in Nederland goed bereikbaar te zijn om klanten kennis te laten maken met onze unieke schuifbare daken, maar ook achteraf na aankoop goed te kunnen bedienen qua onderhoud en service, heten wij nieuwe specialisten van harte welkom. Bekijk de kaart om te zien of u potentie heeft om de specialist binnen uw regio te worden!

Vereiste is dat u zelf een montageteam heeft die de regio bedient.

Opgeleide monteurs

Ook de Ittalum monteurs hebben technische montagetrainingen gehad. Hierdoor is een goede installatie gegarandeerd. Verder kunt u altijd rekenen op de back-up van het Ittalum hoofdkantoor.

Interieur / Exterieur

Bent u architect en wilt u de unieke schuifdaken van Ittalum naar uw klanten brengen? Ga voor een langdurige samenwerking en laat hen kennismaken met de producten in een van onze showrooms. 

Ittalum specialist worden?

 

Neem contact op

 

Duurzame producten
Bent u op zoek naar een duurzaam, high-end product dat past bij uw visie en onderneming? Neem contact op. 

Kwaliteit & Design
Wilt u samen met uw klanten echt iets uniek neerzetten? Ga dan voor de kwaliteit van Ittalum schuifbare daken.

Brochure aanvragen
Wilt u een brochure ontvangen om rustig door te bladeren?