Terrasoverkappingen

een uniek systeem

De schuifbare terrasoverkapping van Ittalum is voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment – voor 2/3 of 3/4 – zeer eenvoudig open te schuiven is. Hierdoor kunt u op hetzelfde terras, in een mum van tijd, in de zon of in de schaduw zitten. Bovendien kunt u uw huis en de terrasoverkapping makkelijker schoonmaken en onderhouden.

Glas of polycarbonaat?

De schuifbare terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar met diverse soorten polycarbonaat (o.a. helder, opaal, zonwerend) of gelaagd veiligheidsglas.

Polycarbonaat is een hoogwaardige kunststof. Een meerwandige polycarbonaatplaat is door zijn lichte gewicht en buigzaamheid uitermate geschikt als dakbedekking in een terrasoverkapping of tuinkamer. De draagstructuur kan door dit lage gewicht veel lichter worden gemaakt.

Kiest u liever voor glas? Deze variant gaat uitsluitend elektrisch. Glas zorgt voor transparantie en een heerlijk snelle opwarming van uw tuinkamer. Wilt u dat het niet te warm wordt? Denk dan ook altijd aan een zonwering.

Handmatig of elektrisch

De schuifbare terrasoverkappingen van Ittalum zijn voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment in 2/3 of 3/4 delen handmatig open te schuiven is met een bedieningsstok. Een extra optie is een elektronisch aangedreven uitvoering, welke met een afstandsbediening werkt. Hiermee kunt u nóg gemakkelijker uw dak openzetten. Bij het glazen schuifdak van Ittalum is dit standaard; deze gaat uitsluitend elektrisch.

De voordelen van een schuifbare terrasoverkapping

  • Zowel in als uit de zon kunnen zitten op dezelfde plek ieder seizoen;
  • De warmte kunnen ventileren en afvoeren;
  • Personaliseerbaar en maatwerk;
  • Behoud van lichtinval in de woning;
  • Droge inloop naar achteringang en bescherming voor ramen en kozijnen;
  • Permanente verhoging van de waarde van uw woning.

Onderhoud en schoonmaak

Doordat u uw ladder in één van de geopende segmenten neer kunt zetten, blijven de bovenverdieping en de goten makkelijk bereikbaar. Ook de terrasoverkapping  zelf kunt u zo gemakkelijk (laten) schoonmaken.
  • Bovenliggende dakgoten, kozijnen en gevel reinigen en/of schilderen;
  • Makkelijk schoon te maken van de tuinkamer zelf.

Wilt u onderhoud en onderhoud uitbesteden?

Van overkapping tot tuinkamer

De schuifbare terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar met of zonder wanden. Het systeem is zo gemaakt, dat u altijd later nog kunt kiezen voor wanden. Met verschillende soorten glazen wanden kunt u een tuinkamer maken van de terrasoverkapping, waar u heerlijk het hele seizoen van het buitenleven kunt genieten. 

Nederlandse producent

Ittalum is een Nederlandse producent die haar materialen grotendeels uit Nederland haalt. Hierdoor is er een hoge leveringsbetrouwbaarheid en zijn wij niet afhankelijk van verre landen. Ook de kwaliteit is daarmee een zekerheid.

Laat u inspireren

Hulp nodig?

 

Neem contact op

 

Vind een specialist bij u in de buurt
Bent u geïnteresseerd in onze schuifbare daken als tuinkamer, terrasoverkapping of inbouwdak? Laat u adviseren en inspireren in de showroom bij de dichtstbijzijnde specialist. Zij nemen uw twijfels weg en zorgen dat u met een pak kennis weer de deur uitloopt. Gevolgd door een gerichte prijsopgave, weet u straks wat de juiste oplossing is voor bij u thuis.

Garantie & Service
Bent u benieuwd naar de garantievoorwaarden of heeft u problemen ervaren?

Brochure aanvragen
Wilt u een brochure ontvangen om rustig door te bladeren?