Tuinkamers

Altijd lekker buiten zitten

Een tuinkamer van Ittalum is een ongeïsoleerde aanbouw aan uw woning die vaak bestaat uit glas en lichtdoorlatende materialen. Hierdoor behoudt u licht in de woning. Tuinkamers van  Ittalum worden met de grootste zorg geproduceerd en via uw eigen Ittalum specialist bij u thuis vakkundig geïnstalleerd.

Meest flexibele tuinkamer

Ittalum terraskamers zijn zeer multifunctioneel, doordat u de producten open en dicht kunt schuiven naargelang het weer het toelaat. Zo zit u met mooi weer, maar met veel wind toch in het zonnetje achter het glas van uw wanden, doordat u het dak kunt openen. Maar ook als het te heet is, kunt u de wanden openen en het dak gesloten houden om heerlijk op uw terras te kunnen genieten. Bovenal zijn de tuinkamer van Ittalum een lust voor het oog en esthetisch verantwoord. Alle Ittalum producten kunnen in alle RAL-kleuren worden gemaakt.

Op zoek naar iets bijzonders?

De schuifbare daken van Ittalum kunnen ook in een houten veranda worden ingebouwd, als inbouwdak of lichtstraat. Met uw architect kunnen wij samen aan de slag. 

Goede fundering

Houdt u er rekening mee dat een tuinkamer net als een serre goed moet worden gefundeerd. Welke soort fundering het beste bij uw situatie past, gaat iedere specialist grondig met u na. Dit is geheel afhankelijk van de locatie en de grond. Uw Ittalum specialist kan u daar het juiste advies in geven.

Nederlands klimaat onvoorspelbaar

In Nederland hebben we te maken met een wisselend klimaat, waardoor het vaak qua temperatuur wel aangenaam is, maar kunnen we door de wind of de regen toch niet buiten zitten. Ittalum speelt daar goed op in door een uniek product aan te bieden welke in verschillende jaargetijden elke keer op een andere manier gebruikt kan worden. Ittalum maakt luxe schuifbare terrasoverkappingen en terraskamers (tuinkamers) met vaste-, schuif- en/of schuifdraaiwanden.

Nederlandse producent

Ittalum is een Nederlandse producent die haar materialen grotendeels uit Nederland haalt. Hierdoor is er een hoge leveringsbetrouwbaarheid en zijn wij niet afhankelijk van verre landen. Ook de kwaliteit is daarmee een zekerheid.

Hulp nodig?

Neem contact op

 

Vind een specialist bij u in de buurt
Bent u geïnteresseerd in onze schuifbare daken als tuinkamer, terrasoverkapping of inbouwdak? Laat u adviseren en inspireren in de showroom bij de dichtstbijzijnde specialist. Zij nemen uw twijfels weg en zorgen dat u met een pak kennis weer de deur uitloopt. Gevolgd door een gerichte prijsopgave, weet u straks wat de juiste oplossing is voor bij u thuis.

Garantie & Service
Bent u benieuwd naar de garantievoorwaarden of heeft u problemen ervaren?

Brochure aanvragen
Wilt u een brochure ontvangen om rustig door te bladeren?