Uniek Product

ITTALUM KWALITEIT

 

Ittalum staat bekend om haar unieke schuifbare daken. Met de schuifbare systemen van Ittalum kunnen we gezamenlijk vele unieke buitenoplossingen maken. Voor terrasoverkappingen, tuinkamers (standaard tegen de gevel), inbouwdaken en lichtstraten (geïntegreerd in de stijl van de woning) is dit systeem ideaal.

IT 75 of IT 66

Ittalum heeft twee type daken die kunnen worden gebruikt als overkapping, tuinkamer, inbouwdak of lichtstraat.

IT 75 heeft vier delen per segment, waarvan er drie open geschoven kunnen worden. De IT 66 heeft drie delen per segment, waarvan er twee open geschoven kunnen worden. Beide schuifdaksystemen zijn in glas of polycarbonaat uit te voeren. 

Kwaliteit en normering

De daken van Ittalum zijn voorzien van een CE-normering met executieklasse 2, hierdoor voldoen ze aan het hoogste kwaliteitsniveau. De profielen worden gezaagd, geboord, gefreesd en dan pas gepoedercoat; dit zorgt voor ultieme bescherming en hierdoor voldoet het aan de hoogste kwaliteit poedercoat. Ieder Ittalum product wordt vakkundig gemonteerd door opgeleide monteurs. Mede ook voor de horeca-terrasoverkappingen voldoet dit aan de eisen van bijvoorbeeld brandveiligheid.

Glas

De schuifbare daken zijn verkrijgbaar in glas. Hiervoor wordt altijd gelaagd veiligheidsglas gebruikt. Omdat glas een zwaar materiaal is, wordt het systeem aangedreven door motoren. IT 75 en de IT 66 glas kan dus uitsluitend elektrisch bedienbaar. Afhankelijk van de afmeting heeft u een, twee, drie of zelfs vier motoren. Iedere breedte afmeting is mogelijk bij een maximale diepte van vier meter. Om het glazen schuifdak open te doen, hoeft u alleen maar op de knop van de afstandsbediening te drukken en het systeem is aan te sluiten op bestaande domotica.

Polycarbonaat

Het schuifbare dak van Ittalum is ook verkrijgbaar in een lichtere materiaalsoort, namelijk polycarbonaat: helder, opaal of opaal zonwerend. Wist u dat polycarbonaat ook zijn prachtige voordelen heeft?

De segmenten in het schuifdak kunnen handmatig met een bedieningsstok geopend worden. Kiest u liever voor gemak, dan kunt ook voor elektrisch gaan. een ander voordeel van polycarbonaat is dat u niet altijd een zonwering nodig heeft.

Wilt u meer weten over de werking van verschillende materialen?

Nederlandse producent

Ittalum is een Nederlandse producent die haar materialen grotendeels uit Nederland haalt. Hierdoor is er een hoge leveringsbetrouwbaarheid en zijn wij niet afhankelijk van verre landen. Ook de kwaliteit is daarmee een zekerheid.

Meest flexibele tuinkamer en terrasoverkapping

Zowel in als uit de zon op hetzelfde terras, met de wanden en het dak open of dicht, net waar de wind vandaan komt. Wegens de diversiteit in wanden waarmee u uw terrasoverkapping kunt afsluiten, bent u uiterst flexibel en voorbereid op elk weertype. U kunt de tuinkamer helemaal personaliseren en naar de toekomst inrichten.

Hulp nodig?

 

Neem contact op

 

Maatwerk
Ons doel is om samen met u een maatwerkoplossing te bieden in schuifbare daken. Dit doen wij samen met een netwerk van lokale specialisten die zeer persoonlijk en betrokken te werk gaan. Vind uw dichtstbijzijnde specialist. 

Ontwikkeling
Ittalum blijft continu ontwikkelen in de markt waarin het buitenleven steeds belangrijker wordt. Weten of uw idee past? 

Brochure aanvragen
Wilt u een brochure ontvangen om rustig door te bladeren?