Ittalum specialisten

Ittalum stelt hoge eisen aan haar specialisten. Zij zijn door het hele land verspreid en kunnen u daarom goed van dienst zijn in uw eigen regio. Niet alleen onze specialisten zijn opgeleid om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, ook de monteurs hebben technische montagetrainingen gehad. Hierdoor is een goede installatie gegarandeerd. Ook kunt u altijd rekenen op de back-up van het Ittalum hoofdkantoor. 

Zo gaan wij te werk

Een nieuw buitengevoel in 8 stappen. Heeft u interesse in een van onze producten? Maak dan een afspraak voor een kosteloos adviesgesprek bij één van onze specialisten bij u in de buurt. Hieronder geven wij inzicht in de stappen die we zetten tussen het eerste gesprek en de realisatie van uw project.

  1. Vind een specialist; klik op een icoon op de kaart op de specialistenpagina om de contactgegevens te tonen. Wanneer u een dealer hebt aangeklikt kunt u direct contact opnemen via het contactformulier dat opent onderaan de pagina.
  2. Kosteloos adviesgesprek in één van onze showrooms. Hierbij bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden. Ook kunnen we samen met u kijken naar uw situatie middels de foto’s die u heeft meegebracht en de beelden van Google-maps.
  3. U ontvangt snel de eerste offerte van de Ittalum specialist.
  4. Afspraak bij u thuis, hierna ontvangt u de definitieve offerte.
  5. Indien gewenst kan er een visualisatie van het project gerealiseerd worden.
  6. Onze opgeleide monteurs installeren alles vakkundig.
  7. Geniet van deze nieuwe buitenbeleving!
  8. Uiteraard zijn wij u graag van dienst met een van de servicepakketten (vraag uw speciialist).

shutterstock_160266113 visualisatie ITTALUM

Specialist worden?

Niet iedere regio is nog voorzien van een Ittalum specialist. Past Ittalum schuifbare daken bij uw missie en visie? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor in uw showroom? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord.


Neem direct contact op met Ittalum

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht


LET OP: het kan tot wel 30 seconden duren voor uw aanvraag verzonden is. Even geduld voor u opnieuw op 'VERSTUUR' klikt, alstublieft!