Wanden

Comfortabel in de luwte zitten

De wanden van Ittalum geven extra comfort als u ze onder uw terrasoverkapping plaatst. Dit kunt u direct bij de aanschaf van uw terrasoverkapping doen, maar ze zijn ook later toe te voegen. De Ittalum terrasoverkappingen zijn hier standaard op voorbereid.

Schuifwanden

De schuifwanden kunnen in 2, 3, 4 of 5 sporen worden uitgevoerd, waarbij de panelen achter elkaar naar één of beide zijdes open of dicht schuiven.

Voor nog meer comfort kunt u de schuifpanelen voorzien van een speciale aluminium strip met borstels. Hiermee kunt u de ruimte die tussen de glazen panelen zit afsluiten tegen slagregen en of tocht. Zonder deze strips zal het panoramische beeld nog meer tot zijn recht komen.

Met de wanden van Ittalum ontdekt u het nieuwe wonen!

Schuif-draaiwanden

Het grote verschil tussen de schuifwanden en de schuif-draaiwanden, is dat bij de schuif-draaiwanden de panelen opengedraaid worden. Hierdoor wordt de ruimte tussen de staanders van de overkapping volledig geopend.

Een ander verschil is dat de panelen niet achter maar naast elkaar schuiven, waardoor de ruimte tussen de glazen panelen minimaal is en er nog meer comfort ontstaat. De ruimte tussen de glazen panelen kunt u afsluiten met een kunststof strip.

Vaste wanden

U kunt de tuinkamer helemaal op uw wensen aan laten sluiten door de verschillende wanden te combineren. Een combinatie van vaste wanden en schuif- en/of schuifdraaiwanden is goed mogelijk. Vaste wanden kunnen eventueel worden voorzien van dichte panelen. Dit is bijvoorbeeld zinvol wanneer een vast kozijn op de erfgrens wordt geplaatst of wanneer u de schutting niet meer wilt zien. De dichte panelen zorgen dan voor privacy. Het plaatsen van een spiekozijn boven een schutting houdt de inslag van regen en wind tegen en laat daarbij lekker veel licht naar binnen.

Tip: Denk ook aan andere materialen dan glas, bijvoorbeeld een houten 3D wand, ceder-wood, trespa, semi-transparant glas, gekleurd glas.

Andere oplossingen

Is een vaste wand of een glazen schuifwand iets te dicht en wilt u meer flexibel zijn? Dan is een screen een mooie oplossing om de hele tuinkamer of terrasoverkapping open te zetten, deels of helemaal dicht te maken. Laat u adviseren door de dichtstbijzijnde specialist.

Hulp nodig?

 

Neem contact op

 

Vind een specialist bij u in de buurt
Bent u geïnteresseerd in onze schuifbare daken als tuinkamer, terrasoverkapping of inbouwdak? Laat u adviseren en inspireren in de showroom bij de dichtstbijzijnde specialist. Zij nemen uw twijfels weg en zorgen dat u met een pak kennis weer de deur uitloopt. Gevolgd door een gerichte prijsopgave, weet u straks wat de juiste oplossing is voor bij u thuis.

Garantie & Service
Bent u benieuwd naar de garantievoorwaarden of heeft u problemen ervaren?

Brochure aanvragen
Wilt u een brochure ontvangen om rustig door te bladeren?